Natløb 2018

Middelfart Politihundeforening afholdt den årlige natkonkurrence lørdag den 8. September. Det var Erik Mouridsen, der som konkurrenceleder, havde lavet en meget fin konkurrence. Mødestedet var på brandstationen i Fredericia. Deltagerne var delt op i 2-mands hold. En tidsplan fortalte hvornår de enkelte hold fik udleveret en opgave.

Konkurrenceoplæg…

Tre virksomheder i Fredericia skulle besøges, her er de 3 oplæg som hundeførerne fik udlevet et kvarter før de skulle være på opgaven.

Jysk Fynsk A/S

dommere og figuranter pakker sammen efter sidste hold

Direktionen i firmaet har gentagende gange overrasket invandrere i at klippe hul i hegnet og bryde ind i en pavillon for at overnatte. 

Der er fundet tyvekoster skjult på området. Her til aften er en person observeret løbe hen over pladsen, så man forventer, at der igen er ubudne gæster i firmaet.

Direktør Hansen står ved porten og venter på hundepatruljen.

Trekantens stilladser ApS

Man har i nogen tid haft mistanke om, at en af firmaets montører låser sig ind på sin arbejdsplads om natten og skjuler tyvekoster, indbrudsværktøj og beklædning, indtil han kan tage det med hjem uden at det bliver set.

Nu har en kollega netop mødt montøren i firmaet og fået en forklaring om, at han havde glemt sin jakke og derfor lige ville hente den. Efterfølgende har kollegaen fundet en pose med smykker gemt på en hylde.

Kør til adressen og undersøg om der er en sag.

Holbergs Mureforretning

Firmaet har opdaget, at der af og til er forsvundet materialer fra lagerpladsen. Det drejer sig altid om nye  ubrugte produkter, der nemt kan sælges. 

Samtidig har en nabo observeret, at der tit er en livlig trafik til lagerpladsen lørdag aften og en af bilisterne er kendt i byen som hæler.

En hundepatrulje skal afsøge lagerpladsen.

Bedømmelse…

Hvert hold blev bedømt af dommere og figuranter på stedet. Der var 70 point i hver af de 3 øvelser som fordeler sig med 5-10 point pr objekt hund og fører kunne finde samt 10 point for arbejdet og opgavens løsning.

De 5 hold og resultatet…

HoldDeltagerHundKlubPointPlacering
1Henriette GottwaldBalderMph1323
Claus FeySonnyMph
2KentMarleyBph1362
LoneDonkerBph
3Lasse HansenBuggiMph1641
Jan LauenborgXhockMph
4Heniz HonoreDustyMph965
Erik HedahlBravoMph
5Winnie SchmidtBaltoMph1164
Berit ChristiansenBellaMph