Oversigt over pokaler i MPH

I det efterfølgende beskrives de vandrepokaler, der udover de almindelige præmier, er på spil i årets konkurrencer.

Kåringspokalen: Vandrepokal til årets bedste resultat i Middelfart PH ved Dansk Politihundeforenings officielle kåring. Pokalen kan ikke vindes til ejendom, men overgår til foreningen.

Unghundepokalen: Vandrepokal til årets bedste unghund ved de årlige officielle unghundekonkurrencer. Pokalen kan ikke vindes til ejendom, men overgår til foreningen.

18-Pokalen: En vandrepokal skænket af Ole Sørensen i forbindelse med Middelfart Politihundeforenings 75-års jubilæum. Pokalen gives for bedste resultat blandt ukårede hunde i den lokale 18-pokalkonkurrence. Ved pointlighed trækkes lod. Pokalen kan ikke vindes til personlig ejendom.

18-Diciplinpokalen: En vandrepokal skænket af Henriette Skjødt Gottwald i forbindelse med foreningens 75-års jubilæum. Pokalen gives for det bedste spor i den lokale 18-pokalkonkurrence. Ved pointlighed, gives pokalen til den yngste hund. Pokalen kan ikke vindes til personlig ejendom.

93-Pokalen: En vandrepokal skænket af Vejle Politihundeforening i forbindelse med Middelfart Politihundeforenings 50-års jubilæum. Pokalen gives for bedste resultat i den lokale 93-pokalkonkurrence. Ved pointlighed er resultat af øvelse 9 (rundering) afgørende. Ved stadig pointlighed trækkes lod. Pokalen kan vindes til personlig ejendom.

93-Diciplinpokalen: En vandrepokal skænket af Ole Sørensen, som gives til hund og fører som opnår flest point i Øvelse 7 (feltsøg) i 93-pokalkonkurrencen. Ved pointlighed er det det hurtigste par der vinder. Ved stadig lighed, foretages lodtrækning. Pokalen kan vindes til personlig ejendom.

68-pokalen: En Vandrepokal skænket af Middelfart byråd i forbindelse med Middelfart Politihundeforenings 25-års jubilæum. Pokalen gives for bedste resultat i den lokale 68-pokalkonkurrence. Ved pointlighed, er resultatet af Øvelse 9 (rundering) afgørende. Ved stadig pointlighed trækkes lod. Pokalen kan vindes til personlig ejendom.

68-Diciplinpokalen: En vandrepokal, som gives til hund og fører som opnår bedste resultat i øvelserne 1-6 (lydighedsøvelserne) i 68-pokalkonkurrencen. Pokalen kan vindes til ejendom.

Optimistpokalen: Vandrepokal til bedste unghund ved 68-pokalkonkurrencen. Pokalen kan ikke vindes til ejendom.

43-Pokalen: Vandrepokal skænket af Vesta’s Vagt Værn ved forenings start i 1943, som gives for bedste resultat i 43-pokalkonkurencen. Pokalen kan vindes til ejendom.

43-Diciplinpokalen: Vandrepokal til bedste resultat i øvelserne 1-6, 8 eller 9 (afgøres ved lodtrækning før konkurrencestart). Ved pointlighed vælges en af de to andre øvelser ved lodtrækning. Pokalen kan ikke vindes til ejendom.

Johnny Sørensens pokal: Vandrepokal som gives til næstbedste hund i 43-pokalkonkurrencen. Pokalen kan ikke vindes til ejendom.

Fidus-pokalen: Vandrepokal for bedste sammenlagte resultat i 43-, 68- og 93-pokalkonkurrencerne. Denne pokal kan ikke vindes til ejendom.

Middelfart Autogummi- og batterilagers pokal: Vandrepokal som gives for bedste resultat i 43-, 68-, 93-pokalkonkurrencer og udtagelseskonkurrencer (alle klasser). Pokalen kan vindes til ejendom.

Natkonkurrence-pokalen: Vandrepokal for bedste holdresultat i natkonkurrencen. Pokalen kan vindes til ejendom.