18-pokalen 2020

Så blev det endelig tid til igen at afholde vores lokale 18-pokalkonkurrence. 4 deltagere stillede op til konkurrence på årets hidtil varmeste dag, søndag den 16. August 2020.

Konkurrencen var igen blevet tilrettelagt af utrættelige Ole Steen Sørensen, både medlemmerne og bestyrelsen kunne konstatere, at Ole som sædvanligt leverede en god konkurrence, endda med meget kort varsel, konkurrencen jo blev aflyst i foråret pga covid 19. Så tak til Ole for at få konkurrencen stablet på benene, og tak til de svedende dommere og figuranter.

Konkurrencen bliver afholdt i kåringsprogrammet og gælder samtidig som en prøvekåring. Det var hårde betingelser hundeførerne stod overfor i dag, på årets forløbig varmeste dag. Det kræver både sin mand og sin hund, at gennemføre de 10 øvelser i 30 graders varme. (i skyggen…)

På sporet, hvor webmasteren var tilstede, var det særligt hårde betingelser, idet solen uden bamhjertighed brændte igennem fra start til slut. Alle hunde kom dog igennem sporet, nogle bedre end andre, det lykkedes dog ingen af de hårdt arbejdende hundeførerer, at få alle point med sig hjem fra sporet. Tættest på var Rasmus Autzen, som gik dagens bedste spor og kom igennem dagen på en samlet andenplads, ikke bare med andenpræmien, men også med 18-diciplinpokalen for bedste spor.

Bedste hund og fører på dagen, var Dennis M Sørensen, som vandt konkurrencen og førstepræmien med intet mindre end 108 point ud af 110 mulige. Udover førstepræmien får Dennis også 18-pokalen og desuden indstilles han til en kåring.

Dennis M Sørensen (Foto: Henriette)
Rasmus Autzen (Foto: Henriette)

Det skal dog også nævnes, at Rasmus Scheel Nielsen, som ikke kunne deltage i dag pga arbejde, vil komme op til en prøvekåring snarest, så vi forhåbenlig kan få to (eller flere) nye gode dygtige unghunde i MPH.

Tillykke med dagens resultater, som kan ses på hovedlisten..

Hovedliste