DM udtagelse i Vinderklassen

Middelfart Politihundeforening måtte igen i år, sende et medlem til DM udtagelse i et andet område. Rasmus Bøgel måtte tage turen til Haderslev, for at deltage i årets udtagelse i Dansk Politihundeforenings fineste klasse, Vinderklassen.

At deltage i denne klasse er ikke for børn, der er gjort alt for at gøre konkurrencen så svær som overhovedet muligt. I år var ingen undtagelse og da hverken vejrguderne eller heldet var specielt med Rasmus, opnåede han desværre ikke udtagelse.

Sporet startede i en voldsom tordenbyge, det gjorde det svært at fastholde sporet og finde de små genstande på ca 1 x 1 cm. Rasmus fik en tilrettevisning og mistede 1 genstand på sporet. På feltet, som blev gået i og efter voldsomme regnskyl, så der lå vandpytter på feltet, mistede Rasmus 2 genstande.

På lydigheden mistede Rasmus sin afdækning og på runderingen var der et objekt der ikke lod sig finde. Alt i alt en dag hvor Rasmus efter bedste evne forsøgte at holde humøret oppe og få størst muligt udbytte af sin dejlige tæve. Det lykkedes ikke at blive udtaget, men der blev kæmpet for det og demonstreret god sportsånd.

Kom igen Rasmus!!!

Hovedliste