Websiden kører super fornuftigt..

Som det ses af nedenstående oversigter, så kører webserveren virkeligt fornuftigt, vi bruger næsten ingen ressourcer, hvilket betyder at serveren svarer hurtigt når folk navigerer rundt på siderne. Der er en lille stigning i antallet af besøg i april i forhold til den første måned med den nye hjemmeside.

Snart vil middelfartph.dk også pege på den nye server, så kommer der givetvis flere besøg.

Diciplinpokal for bedste spor i 18-Pokalkonkurrencen..

Henriette Skjødt Gottwald har i forbindelse med forenings 75-års jubilæum, skænket denne vandrepokal, til den bedste sporhund i konkurrencen. Ved pointlighed, gives pokalen til den yngste hund.

Det er en fantastisk vigtig pokal. Kåringen i Dansk Politihundeforening er det sværeste, fordi man kan dumpe og det er en super god motivation for de som arbejder på at nå igennem nåleøjet, som kåringen er.

 

Bid i Nordenvinden..

I ordets bedste og mest dobbelttydige forstand, har MPHs medlemmer nydt den ekstreme kulde, som trænger gennem marv og ben, når den iskolde og stride nordenvind står ind direkte fra Lillebælt. Disse jernhårde ladies og mindre hårde herrer, der trodser sådanne vejrmæssige udfordringer og møder op til træningen med 2xRasmus, udviser energi og klubånd, så vejrguderne sig må forbarme.

Bid I Nordenvinden

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

Mulighed for brugerregistrering

Det er nu muligt at registrere sig som bruger, siden kan man logge ind og skrive kommentarer.

Formålet med dette er, at det bliver muligt at lave sider som de registrerede brugere kan se. Det kan være sider som ikke har relevans for offentligheden eller sider som ikke må vises til offentligt af rettighedsmæssige årsager.

 

75. Års jubilæumspokal indstiftet.

I anledningen af vores 75 års jubilæum den 19. maj fra kl. 12 til kl. 16 har klubben inviteret til reception på Søbadsvej i anledning af vores 75 års jubilæum.

I samme anledning vil der blive stiftet en 2018-pokalkonkurrence i juni måned for ukårede hunde. Pokalen vil blive doneret af Ole Steen Sørensen. Konkurrencen vil tælle som en prøvekåring. Hvis nogen vil donere en disciplin pokal i samme konkurrence, så er man velkommen.