2 nye unghunde i Middelfart Politihundeforening.

🇩🇰 Tillykke til Rasmus Autzen og Rasmus Nielsen med deres flotte kåringer i dag den 18. Oktober 2020. 🇩🇰

Autzen var cool, men han er jo også en rutineret hundefører, det største problem var på afdækningen, hvor Rasmus var lige afslappet nok og lagde armen på skråstiveren på springbrættet, hvilket hunden kunne se og troede det var signalet til at komme. 😲 Resten af øvelserne gik dog rigtigt fint, fuld point i spor, rundering blev grundlaget for en flot kåring på 103,5 point.

Nielsen var lidt mærket af situationen, det er der bestemt ikke noget at sige til, det var første forsøg på en kåring. Flot lydighed med et tab på 1 point pga et kryb på afdækningen. Fuld point i spor, rundering og det første bid, et lille tab på 1,2 point på det sidste bid fordi hunden slap før kommando. En super flot kåring med 107,8 point – det er en 100% godkendt førstegangs præstation.

Tillykke til dem begge og god vind fremover i konkurrenceprogrammet.

Ny unghund i Middelfart..

Tillykke til Dennis Sørensen med den super flotte kåring i dag, med Team Aixa Oby, (Charly), i Nyborg Politihundeforening.

Dennis var lidt nervøs, det var hans første forsøg på at få en hund kåret og det gik som vi andre havde forventet og som Dennis havde håbet. Det blev til 108,4 point.

DM Udtagelse Patruljeklassen

Årets udtagelse blev afholdt af Svendborg Politihundeforening søndag den 30. August. Der var 4 deltagere og konkurrencen var arrangeret så alle havde spor, feltsøg og rundering først på dagen, hvorefter der var frokost.

Efter frokosten skulle alle have lydighed og øvelse 11. Der kom nogle regnbyger, men det var ikke noget der havde den store indvirkning på konkurrencen. De øvrige deltagere kunne sidde på den lille terrasse og se hinandens øvelser efter tur.

Middelfart Politihundeforening var repræsenteret ved Jan Lauenborg, som blev nr 2 i konkurrencen, fik en hel oprykning til Kriminalklassen og kvalificerede sig til DM i Silkeborg den sidste weekend i september.

Hovedliste

DM udtagelse i Vinderklassen

Middelfart Politihundeforening måtte igen i år, sende et medlem til DM udtagelse i et andet område. Rasmus Bøgel måtte tage turen til Haderslev, for at deltage i årets udtagelse i Dansk Politihundeforenings fineste klasse, Vinderklassen.

At deltage i denne klasse er ikke for børn, der er gjort alt for at gøre konkurrencen så svær som overhovedet muligt. I år var ingen undtagelse og da hverken vejrguderne eller heldet var specielt med Rasmus, opnåede han desværre ikke udtagelse.

Sporet startede i en voldsom tordenbyge, det gjorde det svært at fastholde sporet og finde de små genstande på ca 1 x 1 cm. Rasmus fik en tilrettevisning og mistede 1 genstand på sporet. På feltet, som blev gået i og efter voldsomme regnskyl, så der lå vandpytter på feltet, mistede Rasmus 2 genstande.

På lydigheden mistede Rasmus sin afdækning og på runderingen var der et objekt der ikke lod sig finde. Alt i alt en dag hvor Rasmus efter bedste evne forsøgte at holde humøret oppe og få størst muligt udbytte af sin dejlige tæve. Det lykkedes ikke at blive udtaget, men der blev kæmpet for det og demonstreret god sportsånd.

Kom igen Rasmus!!!

Hovedliste

Medlemslisten

Så er medlemslisten klar på vores hjemmeside, den indeholder navn, telefon og email og den kan kun ses af klubbens medlemmer.

Vi har strammet lidt op…

Vi har desværre været nød til at stramme lidt op, da vi pt får en masse spam kommentarer på vores sider. Derfor kan man nu desværre kun kommenterer på indlæg, hvis man er registreret og godkendt bruger.

Alle med tilknytning til Middelfart Politihundeforening, kan registrer sig og man bliver så godkendt i løbet af et døgns tid.

Det er naturligvis beklageligt, men vi må stoppe spam nu, da det tager tid og ressourcer at håndtere det manuelt.

Hot konkurrence afholdt

Søndag den 16. August afholdt Middelfart Politihundeforening årets 18-pokal konkurrence. Konkurrencen blev vundet af Dennis M Sørensen, med 108 point ud af 110 mulige. Tillykke til Dennis som bliver indstillet til en kåring.

Se mere her…